Jeg brænder for, at løse specialopgaver, som kan lette hverdagen for mine kunder. Det er ofte programmer, som tilsyneladende ikke kan tale sammen, men som vil hjælpe til en hurtigere og mere simpel arbejdsgang for slutbrugeren.

Jeg arbejder med softwareudvikling, med internettet som grundsten. Det er et meget bredt område, hvor jeg skræddersyr en løsning efter den enkelte kundes behov og ønsker.
Jeg vil her fremhæve to projekter
 
Online lager system med mobil scanner og stregkodeprinter.
Opgaven var hos et større firma,  som havde brugt et Excelark til lagerstyring. Det gik som det ofte gør med Excelark. Det blev for stort, og der var for mange brugere, der arbejdede i det. Det førte for den pågældende virksomhed til datatab.
Jeg byggede et online lagersystem med: varemodtagelse, udprintning af stregkodelabels, plukning af ordre med håndholdt stregkodescanner og intelligent sortering efter lokation. Det gør, at medarbejderne går den mest effektive rute under plukning samt beholdning (samme vare har 2 lokationer, så den sorterer efter, hvor der er det mest optimale antal at tage fra, eller hvor ruten er mest effektiv) og forsendelse af ordrer med følgesedler,  alt sammen synkroniseret med deres overodnede ERP system.
På nuværende tidpunkt er der 6-7 daglige brugere, der har være omkring 40.000 unikke varer igennem systemet.
Serveren er bygget på apache, php og MySQL platform med store dele af frontend'en bygget på Javascript og React.js. Håndscanneren er en androidenhed med en app bygget på Phonegab, javascript, jquery, mobilen og offline database på telefonen.
Sig til, hvis du har et lignende projekt, det kan være, at du har en Excelark, der var vokset sig for stort.
 
Sundhedshuset i Herning.
Sunhedshuset en et hus, hvor flere forskellige behandlere har til huse. Jeg har udviklet deres hjemmeside.
Når man kommer i Sundhedshuset, vil man se, at der er installeret flere infoskærme, hvor man kan se hvilke behandlere, der er i huset og hvilket rum, de befinder sig i.
Behandlerne kan via deres mobiltelefon selv logge sig ind og ud. Hjemmesiden og infotavlen hænger sammen, så profilbilleder og navne er ens.
Infotavlen bliver også brugt til at vise små videoklip fra behandlerne eller opslag omkring begivenheder.
Besøg http://sundhedshuset-herning.dk